Knut Randem

Adresse

Rådhusgata 4
0151 Oslo

Telefon

+4722688460

E-post

knut@randem.no

Mobil

+4792887727

Kort om meg

Fotograferende journalist, videojournalist og faglitterær forfatter. Frilans fra 2001 med spesialfelt i håndverks- og yrkesfag, byggebransje og arkitektur. Utgir magasinet Bobilverden.no.

Biografi

Er utdannet i journalistikk og markedskommunikasjon. Har god kompetanse i bruk av Internett (herunder drift og vedlikehold av hjemmesider), og har undervist i "Profilering på Internett" ved NKS og på profesjonaliseringskurs for journalister. Har vært aktiv nettredaktør siden begynnelsen av 1996.
Fra 1989 til 2001 var jeg redaktør for bransjetidsskriftet Maleren. I denne perioden var jeg også aktiv i etableringen og driften av det tverrfaglige bladet Byggenæringen. Jeg har derfor bred bakgrunn fra byggenæringen generelt. 
Fram til 1989 var jeg ansatt i TBK/TBK as (det første selskapet som ble skilt ut av Televerket) informasjonsavdeling med ansvar for pressestoff, grafisk design og interne og eksterne publikasjoner. 

Fra 1998 til 2012 hadde jeg det praktiske ansvaret for redaksjon og utgivelse av bladet Håndverk & industri. Jeg skriver også fast for fagbladet Elmagasinet og kundemagasinet Dagslys.

Fra 2012 har jeg også drevet mitt eget nettmagasinet Bobilverden.no og fra 2013 har jeg også hele ansvaret for redaksjon og produksjon av fagbladet Murmesteren.

Grafisk utforming utføres på egen pult. 
Fotograferer og lager videoproduksjoner med lett utstyr. 

Behersker sosiale medier og har svært mange tilhengere i nisjer.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og noe tysk muntlig

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans