Per Olav Berg

Adresse

Gaupeveien 7
3470 Slemmestad

Telefon

+4790858532

Mobil

+4790858532

E-post

po@pob.as

Kort om meg

Har 45 års erfaring som journalist og fotograf. Driver PO:Media:AS. Har stor og bred erfaring og kunnskap om byggebransjen og er ansvarlig for kundemagasinet PROFFEN i byggevarehandelen.

Biografi

Har vært journalist og reporter og redaktør i dagsavis, ukepresse og fagpresse. Drevet eget firma siden 2001 og som aksjeselskap siden 2003. Var ansvarlig redaktør i fagbladet Blikkenslageren fra 2004 til 2015. Kan påta meg deskansvar og redigering av kvartalsvise/månedlige publikasjoner - og har kapasitet til å være altetende reporter for seriøse redaksjoner.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans