Silje Pileberg

Silje pileberg

Adresse

Bertrand Narvesens vei 23
0661 Oslo

Telefon

45427859

E-post

silje.pileberg@gmail.com

Mobil

45427859

Kort om meg

Frilansjournalist med solid utdanning og erfaring

Biografi

Har lang erfaring som journalist, og har i tillegg jobba med kommunikasjon innan klima og forsking. 

Tildelt ViS-prisen for kritisk, innsiktsfull og vederheftig forskingsjournalistikk i 2015: http://vis-stavanger.no/priser/tildelinger

Er i dag frilansjournalist på fulltid, og mottar gjerne nye oppdrag. Har god kunnskap om forsking, særleg innan miljøfeltet. Er spesielt glad i å jobbe med stoff som går i djupna - reportasjar, portrett og temasaker. Har spesiell kjennskap til feltet litterær/forteljande journalistikk. Har halde fleire forelesingar om litterær journalistikk og forskingsjournalistikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus og i andre fora. 

Eg er utdanna journalist ved Høgskolen i Oslo (2003) og fullførte master i journalistikk ved Universitetet i Oslo / Høgskolen i Oslo og Akershus i 2014. Har også ein bachelor i samfunnsøkonomi og utviklingsstudiar.

Eg leverer alltid godt og nøye gjennomarbeida stoff. Har mange gode idear, og ser ofte ting frå nye vinklar. Eg leverer saker både på nynorsk og bokmål. 
  

Språk jeg behersker

engelsk, italiensk, noe tysk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans