Paul Sigve Amundsen

Telefon

93283444

E-post

hello@paulamundsen.photos

Mobil

93283444

Kort om meg

Paul S. Amundsen er en uavhengig frilansfotograf basert i Bergen.

Biografi

Paul S. Amundsen (f. 1976) har mer enn femten års erfaring fra flere av landets største mediehus, samt en rekke fagblader og magasiner i inn- og utland, inkludert The New York Times og Politiken. 

Bildene hans har prydet utallige forsider, og han har vunnet 23 priser i den prestisjetunge Årets Bilde-konkurransen. I 2018 ble han kåret til Årets fotojournalist: http://xn--retsbilde-42a.no/arkiv/vinnere-2018/arets-fotojournalist/

For tiden gjør han mest foto- og videooppdrag, men det hender han skriver egne tekster også. Hans tekst- og fotoreportasjer har blitt publisert i bl.a. Dagbladet Magasinet, VG, Politiken og BTMagasinet.

Paul S. Amundsen holder også kurs i praktisk fotografering, først og fremst for kommunikasjonsavdelinger og mindre redaksjoner.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans