Ellen Ørnes

Adresse

Theilerkleiva 4
3770 Kragerø

Telefon

92045322

Mobil

92045322

E-post

elantikk@online.no

Kort om meg

Antikvitetsekspert og forfatter, bosatt i Kragerø. Elsker å lage reportasjer fra spennende bygninger, eller hjem med vakre interiør og antikviteter. Lager også reisereportasjer og hagestoff.

Biografi

Kjent som antikvitetseskspert gjennom 105 programmer på NRK: Antikviteter og snurrepiperier. Reiser rundt og holder foredrag om antikviteter.
Gitt ut 3 antikkbøker og en interiørbok. Jobber fast med antikkstoff for Hjemmet, hvor jeg også leverer interiørstoff og reiseartikler.  Hatt egne antikkspalte i Allers, BT, og Nationen. Dessuten laget interiør og reisestoff for blad og magasiner i inn og utland f.eks  Boligpluss, Vakre Hjem og Gods och Gårdar. Vært guide for  antikkturer til bla Amsterdam, Brussel, Cotswalds og København. 

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans