Reidun Nydal

Adresse

Hyllebærv. 14
4370 Egersund

Telefon

51465398

Mobil

99419757

E-post

ran-dy-l@online.no

Kort om meg

Er spesielt opptatt av livssituasjoner, minoriterer/flyktninger/intergrering. Bor i Egersund og kan fortsatt ta oppdrag, skriver gjerne petiter.

Biografi

Språkstudier i England, Frankrike, Spania og Portugal. Begynte frilansing for Rogalands Avis og portugisiske aviser etter ei ettårig reise gjennom Sør-Amerika i 1970-71. Engelsklærer i Lisboa, Journalist i Norge fra 1974:Sør-Varanger Avis, Rogalands Avis, 1-årig engasjement for Vi Menn, Forbrukerrapporten, fagbladet Sosionomen, 1-årig engasjment i Norads blad Utvikling, Redaktør av lokalavisa Heimdrag i Ryfylke, Flere års frilansing i Latin-Armerika og Asia for Rogalands Avis, Arbeiderbladet, A-Pressens Oslokontor, Folkevett og også artikler for The Statesman i Calcutta. Har skrevet flere bøker, derav to romaner: "Dona Marias hus" og "Shambala - vandringer og en legende". Har hatt fem fotoutstillinger i kulturhus i Rogaland, den siste i Egersund. Engasjert i: Artikler, bildereportasjer, petiter/kåserier, portrettintervjuer. Kan fortsatt ta oppdrag lokalt og noe utenriks.

Spesialområde

journalist

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans