Myriam H. Bjerkli

Adresse

Ringdal
3270 Larvik

E-post

myriams@online.no

Mobil

004790869915

Kort om meg

Frilansjournalist / fotograf, forlegger og forfatter med mange interessefelter. Skriver bøker, samt dybdereportasjer, reisebrev og artikler til blad, avis og nett. Redaksjonelt, kommersielt og privat.

Biografi

Jeg elsker og ønsker variasjon. Jeg jobber i dag som frilans journalist / fotograf, forlegger og forfatter. Jeg har stor arbeidskapasitet og leverer ønsket produkt til avtalt tid. Jeg leverer jevnlig stoff til blant annet Bomagasinet, Norsk Ukeblad,Kulturmagasinet Kult... og lokalavisen Østlandsposten. Jeg har vært redaktør for Byavisa i Larvik & Stavern, forfatter hos Gyldendal forlag, driver LIV forlag / Forlagshuset i Vestfold as og salgsfirmaet M. H. Bjerkli, samt drifter nettsiden Litteratur i Vestfold. Noen arbeidsprøver finnes under her, se evt. http://www.bjerkli.wordpress.com for fullstendig bakgrunnsinformasjon, flere bilder og arbeidsprøver.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, norsk.

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans