Guro Kulset Merakerås

E-post

guro@meramedia.no

Mobil

+ 47 47 41 76 73

Kort om meg

Gullgravende journalist. Finner gullet som ligger i folk, fag og fortellinger og lar det skinne. Erfaren journalist, forskningsformidler og fotoreporter. Se www.meramedia.no for mer informasjon.

Biografi

I min portefølje finner du blant annet Adresseavisen, Aftenposten, Arkitektnytt, Dimensjon, Fagbladet, Forsvarets Forum, forskning.no, Gemini, Harvest, HK-nytt, NTNU, Rus&Samfunn, Uninett og Universitetsavisa. Jeg har også skrevet bøker, magasiner og nettsideinnhold for en rekke bedrifter i det private næringsliv i forbindelse med jubileer eller andre særskilte anledninger.
Jeg holder kurs innen ulike grener av formidlingsfaget og har undervist i faget "språk og formidling" ved journalistutdanningen på Norges Kreative Høyskole. 
Formell kompetanse: Hovedfag i tysk litteratur, mellomfag i engelsk, NTNU. Etterutdannet i formidling ved institutt for journalistikk og biblioteksfag ved HiO.
Realkompetanse fra tidligere yrkesliv: Språklærer på journalistutdanningen ved NKH, manusforfatter i Aschehoug, deskjournalist i Adresseavisen, oversetter (engelsk og tysk), fabrikkarbeider i tysk bilindustri og prosjektleder innen formidling ved flere museer i Sør-Trøndelag.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

tysk, engelsk og norsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans