Maria Eugenia Sanchez-Lopez

Adresse

Tøyengata 40 D
0578 Oslo

Mobil

90825133

E-post

maru@lopezfilms.tv

Kort om meg

Jeg tar foto oppdrag både i Norge og utlandet. Jeg har ikke noe problemer med å reise på kort varsel og er veldig glad i nye utfordringer. Se gjerne på min webside for arbeidsprøver.

Biografi

Jeg ble født i Veracruz delstaten i Mexico. Jeg tok utdanning som sosial antropolog og deretter som filmskaper.Sden 1997 har jeg jobbet på spillefilmer, reklamerfilmer og dokumentarfilmer som produsent, koordinator og som innspillingsleder på både produksjon- og regiavdelinger.I 2009 flyttet jeg til Norge på grunn av personlige årsaker.
Mellom 2014 og 2018 studerte jeg masteren i dokumentar og journalistikk på Høgskolen i Volda hvor jeg tok en semester i dokumentar fotografi med Stuart Franklin fra Magnum agency.
To av mine dokumentarfilmer har blitt vist på internasjonale filmfestivaler.
Jeg har publisert noen artikler og bilder på Folkemusikk bladet, på Utrop og på Radio Latin-Amerika sin nettavis.
I 2019 har jeg laget radiodokumentar serie "Noches de Christiania" for Radio Latin-Amerika, med stotte fra Medietilsynet. Den handler om de latinamerikanske musikere som har en vanlig jobb på dagstida og spille på pubbene i Oslo på kveldene.
Mine bilder har blitt utstilt på Nordic Light 2019 og på Henie Onstad kunstsenter.
Webside: www.lopezfilms.tv


Spesialområde

fotograf

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans