Kort om meg

Engasjert frilansjournalist og tekstforfatter, med lang strategisk kommunikasjonserfaring. Nysgjerrighet, engasjement og skriveglede er alltid med meg på jobb.

Biografi

Med godt skrivehåndverk og effektiv kommunikasjon, kan alle budskap få skinne. Selv et tema du kanskje trodde var tørt og kjedelig, kan bli interessant og fengende ved bruk av de riktige virkemidlene. Som journalist mener jeg det er viktig å være nysgjerrig på saken man tar for seg, slik at man kan formidle denne interessen videre til leseren. 

I 16 år har jeg jobbet som kommunikasjonsrådgiver i en rekke ulike virksomheter, både privat og offentlig, nasjonalt og internasjonalt. Jeg ønsket imidlertid å bruke min strategiske kompetanse om formidling til å jobbe med flere ulike oppdragsgivere og redaksjoner, og startet derfor som selvstendig næringsdrivende.

Som frilansjournalist og tekstforfatter har jeg mulighet til å lære mer om mange ulike tema, og jeg skriver saker om alt fra arbeidsliv og ledelse, kunnskap og utvikling, rekruttering og samfunn, til bygg, teknologi og reiser. 

Jeg mener det er sentralt for alle mennesker og virksomheter å uttrykke seg godt og tydelig, og jeg bistår gjerne bedrifter med råd og bistand om kommunikasjon og formidling, og skriver tekster til ulike behov. 

Nysgjerrighet, engasjement og skriveglede er alltid med meg på jobb :-)

Jeg leverer:

  • Redaksjonelle artikler tilpasset din kanal og målgruppe
  • Gode og fengende tekster for ulike virksomheter og behov
  • Alltid kvalitet og til avtalt tid
Utdanning:
  • Mastergrad i medievitenskap ved Universitetet i Bergen
  • Mellomfag i italiensk ved Universitá degli studi Roma Tré, Italia
  • Studier i ledelse ved UiT Norges arktiske universitet, NTNU og Høyskolen Kristiania

Vil du vite mer om min erfaring og bakgrunn, så ta gjerne en titt på min profil på LinkedIn. Arbeidsprøver finner du på nettsidene mine.

Jeg er alltid åpen for nye bekjentskaper og potensielle samarbeidspartnere, så ta gjerne kontakt for en prat :-)

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk, italiensk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans