Line Hårklau

Adresse

Brochmannsgate 8c
0470 Oslo

Telefon

97104907

E-post

post@lineharklau.com

Mobil

97104907

Kort om meg

Fotojournalist basert i Oslo og Sunnfjord. Jobber både med foto, tekst og video. Fokuserer primært på natur, miljø og friluftsliv, men er allsidig og glad i å jobbe med et bredt spekter av tema.

Biografi

Utdannet fotojournalist fra Oslo Met, har i tillegg en mastergrad i idrettsvitenskap fra Norges idrettshøgskole. 

Har levert arbeid til kunder som Den Norske Turistforening, A-magasinet, friluftsmagasinet UTE, Perspektiv (Widerøe), Norsk Folkemuseum, Naturhistorisk museum, Diabetesforbundet.

Prisvinner i Årets bilde og Fagpressens fotopris. 

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans