Truls Lereggen

Adresse

Hammerstranda 59
7350 Buvika

Mobil

45451163

E-post

trulslereggen@gmail.com

Kort om meg

Journalist, fotograf, redigerer og kommentator.

Biografi

Har de siste fire årene gått på kontrakter i Adresseavisen og avisa Sør-Trøndelag. Desk og økonomijournalist i Adressa, all-round og sportsjournalist i ST. Før det fast ansatt i Opdalingen. Journalist og redaktørs stedfortreder.
Fotograf for Rosenborg på kampdager 2014-2016. Kameraoperatør på storskjermproduksjon for Nordic Arena, på World Cup i Granåsen og Landsskytterstevnet i flere år, samt mindre arrangementer.
Behersker Photoshop, Premiere og Final Cut.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Dokumenter

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans