Lene Johansen

Adresse

Hovinveien 7A
0574 Oslo

Telefon

+4793823663

E-post

lj@lenejohansen.com

Mobil

+4793823663

Kort om meg

Nysgjerrig og kunnskapsrik multimedial journalist med spesialkompetanse innen økonomi, naturvitenskap og politikk. Jobber effektivt med kilde- og idéutvikling.

Biografi

Redaktør for tidsskriftet Sopp og nyttevekster. Prosjektleder for appen Digital soppkontroll. Har blitt publisert av mediebedrifter som Forskning.no, VG, PROFO-nytt og Lymfekreftbladet, Fagbladet Journalen, Journalisten, Utdanning og Minerva i Norge og National Public Radio, Columbia Journalism Review og Reason i USA. Teknisk og redaksjonell erfaring med nettutvikling og sosiale medier. Lingvistikkonsulent for National Geographic Television, Finnegan Henderson, Park IP, Morningside Translations NMBU og NTNU. Medieanalyse og strategisk kommunkasjonsrådgiving for Advocacy Ink og Dezenhall Resources. Har deltatt i nyhets- og debattprogrammer på NRK, TV2, Fox Business og en rekke amerikanske radiokanaler. Studert journalistikk på University of Missouri, Columbia i USA.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og svensk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans