Lars Os

Adresse

Waldemar Thranes gate 62 E
0173 Oslo

Telefon

48364889

E-post

lars.yter@gmail.com

Kort om meg

Frilansvideofotograf og VJ. Jeg arbeider i hovedsak med nyheter og nyhetsfortelling, men også med generelle videoproduksjoner utenom.

Biografi

Fra 2007 har jeg fem års erfaring fra Forsvaret og Hæren. Her arbeidet jeg med informasjonsarbeid, journalistikk og video- og fotoproduksjon. I 2010 var jeg presseoffiser for de norske styrkene i Meymaneh, Afghanistan. Jeg jobbet med sosiale medier etter utlandet til jeg avsluttet tjenesten i 2012 som kommunikasjonskonsulent for Heimevernet. 

I 2012 begynte jeg som frilansvideograf for TV2 Nyhetene og sporten. Her har jeg arbeidet tett opp mot nyheter og sport, dekket valg, ulykker, katastrofer og opprør. Jeg har god erfaring fra reportasjereiser i utlandet, og har vært på mange turer i Europa. 

I tillegg til norske medier, leverer jeg stoff til Bloomberg, AFP, og flere utenlandske nyhetsorganisasjoner. 

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans