Jan Langhaug

Telefon

48244938

E-post

jan@langhaugfoto.no

Kort om meg

Fotojournalist basert i Bodø. Utfører oppdrag i Nordland, Troms og Finnmark. Jobber både med stillbilder og video. Se nettsiden min i lenken over for mer info, portefølje og arbeidsprøver.

Biografi

Bachelor i fotojournalistikk ved OsloMet + ett år filmproduksjon ved Nordland Kunst og Filmfagskole.

Jeg har særlig interesse for tematikk som menneskets forhold til natur, friluftsliv, miljø og spenningen mellom tradisjon og moderne teknologi.

Jeg har tidligere jobbet for Adresseavisen, VG, E24, Vårt Land, Hallingdølen, Transit Magasin/Naturpress, Natt & Dag, Norges Institusjon For Menneskerettigheter (NIM) og DNT Bodø.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans