margrethe kvalheim

Adresse

bestemorstien 6
1177 oslo

Telefon

0047 9064 1670

E-post

chicma@online.no

Mobil

0047 9064 1670

Kort om meg

Jobber freelance som interiørstylist. Lager reportasjer fra hjem og interiører.bl.a. Interiørmagasinet, Vakre Hjem, Boligpluss, Rom 123, KK living og Allers. Skriver også nå fra 2014..

Biografi

Jobbet siste 3 årene freelance med dekor og styling, reportasjer for interiørblader, trendreportasjer m.m.LIKER å jobbe! Fleksibel, behersker de fleste stilarter. Netsiden mn er kun på google :www.interiørharmoni.no      Jeg har benyttet Mona Gundersen som fotograf på de fleste jobbene, men er fleksibel.  

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, engelsk og noe spansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans