Kjersti Veel Krauss

Adresse

Lyngvegen 6a
3746 Skien

E-post

kjerstiveel@gmail.com

Mobil

48139733

Kort om meg

Leverer tekst og bilder i en pakke og tilbyr alltid mine kunder det beste.

Biografi

Jeg bor i Skien, men har hele verden som min lekegrind, så ikke nøl med å kontakte meg selv om du holder til utenfor Grenland.
Jeg brenner for de gode fortellingene, human touch, de spennende reiseskildringene, miljøsaker og helsejournalistikk.
Jobber i frilansnettverket Norpublica. Se mer her: www.norpublica.org.

De åtte årene jeg har vært frilanser, har jeg skrevet mest reisejournalistikk, men jeg har også fått stipend fra UD for å skrive om miljøutfordringene i landene sør for Sahara. I tillegg har jeg skrevet om alt fra homokamp, helsestoff og til reisereportasjer fra fjern og nær og bygger nå opp Norpublica sammen med en gjeng flinke frilansere.

Først og fremst bruker jeg fotokunnskapen min til å levere gode bilder til sakene jeg skriver, men jeg tar også på meg private fotooppdrag som for eksempel bryllupsfotografering og barnehagefotografering. Jeg jobber også som vikarlærer på Medier- og kommunikasjonslinja på videregående skole.

Jeg er punktlig, nysgjerrig, pålitelig og vil alltid levere mitt beste. 


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk bokmål, engelsk, portugisisk, tysk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans