Kort om meg

Jeg er en erfaren fotojournalist med bakgrunn fra papiravis, nettavis, fagblader og ukeblader. Til daglig har jeg evnen til å jobbe raskt, men ønsker også å bruke mer tid på fotoreportasjer.

Biografi


- Jeg har valgt å forlate Østlandets Blad etter mange år som fast ansatt, for å bli frilanser igjen. I ØB har jeg vært nyhetsjournalist, utegående featurleder og nyhetsleder.

- Det siste året har jeg levert reportasjer med bilder til Norsk Hagetidend, Hjemmet, Vi Menn, Yrke, Østlandets Blad, Fjell & Vidde og flere andre.- Tidligere har jeg jobbet åtte år som frilanser, hovedsaklig for fag- og ukepresse, der jeg leverte både tekst og bilder.

- De første årene som journalist var jeg fast ansatt i Østlendingen. Først tre år som sportsjournalist før det ble nyhet og reportasjer.

- Jeg har studert politikk og pedagogikk og har videregående utdanning innen foto. 

- Har undervist i featurejournalistikk, samt hatt eget kurs i ideutvikling ved Institutt for journalistikk.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans