Kort om meg

Jeg er en erfaren fotojournalist med bakgrunn fra papiravis, nettavis, fagblader og ukeblader. Til daglig har jeg evnen til å jobbe raskt, men ønsker også å bruke mer tid på fotoreportasjer.

Biografi


- Jeg har valgt å forlate Østlandets Blad etter mange år som fast ansatt, for å bli frilanser igjen. I ØB har jeg vært nyhetsjournalist, utegående featurleder og nyhetsleder.

- Det siste året har jeg levert reportasjer med bilder til Norsk Hagetidend, Hjemmet, Vi Menn, Yrke, Østlandets Blad, Fjell & Vidde og flere andre.- Tidligere har jeg jobbet åtte år som frilanser, hovedsaklig for fag- og ukepresse, der jeg leverte både tekst og bilder.

- De første årene som journalist var jeg fast ansatt i Østlendingen. Først tre år som sportsjournalist før det ble nyhet og reportasjer.

- Jeg har studert politikk og pedagogikk og har videregående utdanning innen foto. 

- Har undervist i featurejournalistikk, samt hatt eget kurs i ideutvikling ved Institutt for journalistikk.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans