Johanna Eidse-Frænkel

Adresse

Blåbærstien 41e
1456 Nesoddtangen

Telefon

004748993877

E-post

contact@johannafraenkel.com

Mobil

004748993877

Kort om meg

Fotograf og skribent med bakgrunn i sosialt arbeid

Biografi

Som fotograf og skribent har jeg fokus på å dekke saker som omhandler sosial rettferdighet, progressiv pedagogikk og klimakrisen. I mitt arbeid henter jeg inspirasjon fra tolv år med utvikling og drift av Kirkens Bymisjon sine gate nære tiltak i Oslo. Jeg er blitt publisert i bl.a. Harvest Magazine, Earth Island Journal, Pengevirke, Greenhouse og Bystemmer.

Portfolio: www.johannafraenkel.com 

Spesialområde

reportasje, portrett, fotografi

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, svensk, engelsk, Rumensk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans