Trond A. Isaksen

Adresse

Studio: Kruses gate 8
0263 Oslo

Telefon

+47 92230061

E-post

trond@isaks.no

Mobil

+47 92230061

Kort om meg

Jeg bor i Oslo og har arbeidet som fotograf i over førti år. Jeg har solid erfaring med portretter, reportasje-, arkitektur- og dronefotografering. Og mer kunstnerisk utført fotografering.

Biografi

Trond Isaksen jobber som fotograf på oppdrag for byråer og norske- og internasjonale selskaper. Han har reist mye i Afrika og Asia både på oppdrag og egne prosjekter. Bildene hans er i private samlinger og blir utstilt i gallerier i Norge.

Webside: www.isaks.no

Mail: trond@isaks.no

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans