Ingun A. Mæhlum

Telefon

90206446

E-post

fotodama@gmail.com

Mobil

+4790206446

Kort om meg

Reportasje- og dokumentarfotograf bosatt i Tromsø og med hele Nordkalotten som dekningsområde. Jobber for dagspresse, fagpresse og ukepresse, samt med egne dokumentarprosjekter. Tekst og foto.

Biografi

Utdannet ved fotojournalistutdanninga og var tidligere ansatt i flere år ved Dagbladets Nord-Norge-kontor. Gjør oppdrag for en rekke aviser og avismagasiner, ukeblader og fagblader, i tillegg til egne dokumentar- og reportasjeprosjekter. I 2013 ga hun ut boka "Barentsportretter. En reise på tvers" sammen med Arne Egil Tønset. 

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans