Ian O. Kjenne

Adresse

Ragnhild Jølsens veg 40A
2006 Løvenstad

Telefon

91131360

Mobil

91131360

E-post

ianolk@gmail.com

Kort om meg

Bakgrunn fra tv-nyhetene i Norge som reporter. TVNorge/TV2/Asker og Bærum Lokal-TV, TV Romsdal (Molde)NRK Østlandssendingen. Radioreporter i NRK Østlandssendingen. Byradioen Oslo. Avisa Romsdal

Biografi

Bakgrunn fra tv-nyhetene i Norge som reporter. TVNorge/TV2/Asker og Bærum Lokal-TV, TV Romsdal (Molde)NRK Østlandssendingen. Radioreporter i NRK Østlandssendingen. Byradioen Oslo.Avisa Romsda

Skrivende.


Undervisningserfaring fra  videregående skole og ungdomsskole. Norsk, samfunnsfag, engelsk,KRLE, mediefag film/foto, journalistikk, uttrykkshistorie, ungdomsbedrift for videregående skole.

Erfaring fra NJFrilans som leder og styrearbeid.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans