Hogne Bø Pettersen

Adresse

Solvollveien 1
8206 FAUSKE

Telefon

+47 911 93 144

E-post

hogne.b.pettersen@gmail.com

Kort om meg

Journalist, skribent, manusforfatter og fotograf. Leverer reportasjer og oppdrag med tekst, bilde, musikk og video. Tilbyr fotokurs og holder foredrag.

Biografi

Jobbet som frilanser i sytten år. Oppdragsgivere inkluderer Romsdals Budstikke, VG, Dagbladet, Stavanger Aftenblad, diverse internmagasiner for bedrifter og organisasjoner, NRK, musikkblader og diverse nettsteder.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Språk jeg behersker

engelsk flytende

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans