Ingebjørg Hestvik

Adresse

Via 800 Martiri 58B
73028 Otranto

Telefon

0039 3495685372

E-post

ihestvik@gmail.com

Mobil

95201069

Kort om meg

Ingebjørg (Lillemor) Hestvik, født 20.10.1969. Fire voksne barn, fire barnebarn. Hjemmehørende på Sør-Helgeland og Trondheim, men bor også store deler av året i Italia med italiensk samboer.

Biografi

Hovedfag (Cand.Scient.) i marinbiologi.
Bred erfaring fra fiskeri og oppdrettsnæringen. 
Mer enn ti års erfaring som journalist i ulike norske aviser.
Gode språkferdigheter (engelsk, italiensk, fransk)

Vinner av NJ Nords "Lokalskarven" 2022 for graveprosjekt om arealplanlegging og oppdrettsnæringen i Brønnøy kommune, reportasjeserie i Brønnøysunds Avis mai-juni 2022.

Amatørmusiker med et livslangt forhold til norsk korpsbevegelse.


Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans