Helga Sofie Pettersen

Adresse

Postboks 2015 Grünerløkka
0505 Oslo

E-post

til@helgasofie.no

Mobil

0047 48151151

Kort om meg

Jeg leverer mest praktisk stoff, fakta, historie, kuriositeter og fagstoff – inklusive kvalitetskontroll og redigering av oppskrifter. Videre fotograferer jeg noe samt lager aktiviteter for barn.

Biografi

Jeg er utdannet siviløkonom fra BI/NMH (1994), samt som byggtegner (1984). Frilanset siden 2001, først som rådgiver, men siden 2003 i økende grad som fagjournalist. Av større prosjekter og løpende oppdrag nevnes: 
  • Medlemsmateriell for barn og pedagoger for Det norske hageselskap: redaktør, prosjektledelse og innhold (tekst og foto). 
  • Fagjournalist for Hjemmet, kreativ hobby og praktiske artikler.
  • Oppgaver for barn for PlussTid, inkl. grafisk tilrettelegging med illustrasjoner.
  • Redaktør og prosjektleder for Familiens Idebøker (4 utgivelser).
Andre oppdragsgivere: Kamille, Norsk Ukeblad, 4H Norge, Samlaget, Norsk Hagetidend, online.no v/EvokedSet, Mønstermagasin med flere.

Tidligere yrkeserfaring: markedssjef i NKS Fjernundervisning og i Tiden Norsk Forlag, lærer i barneskolen og adjunkt på videregående.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans