Hanne Buxrud

Adresse

Brynjeveien 2b
0881 Oslo

Telefon

90556650

E-post

hanne@rundtbordet.no

Mobil

90556650

Kort om meg

Skribent og fotograf. Hovedsaklig innenfor mat- og drikke. Oppskrift- og innholdsutvikler. Samt styling innenfor dette segmentet. Skriver også mindre tekster, portretter og reportasjer.

Biografi

Utdannet fotograf (UiO, 1991-1995) samt tekstforfatter fra Westerdals (2001). Kokebokforfatter (Grøt på ville veier) og bidragsyter på kokebøkene Søtt, Jul i siste lita og Kraft. Har levert matstoff over mange år til blant annet Kamille, KK og Hjemmet. Mye innhold til Coop Mega og Kiwi. Oppskriftsutvikling for alt fra TINE, Nortura, Cøliakiforeningen, Arcus mm. Herunder også en del foto. 

Spesialområde

mat

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og norsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans