Joakim Halvorsen

Adresse

Innherredsveien 84B
7067 Trondheim

Telefon

93950000

E-post

joakimhalvo@gmail.com

Mobil

95525555

Kort om meg

Frilansfotograf med base i Trondheim. Første bilde publisert i Adresseavisen i 2000. Ivrig frilanser som leverer raskt i tidskritiske øyeblikk. Foto, video og live.

Biografi

Joakim Halvorsen er en portrett, redaksjonell og kommersiell fotograf med base i Trondheim Norge.Joakim er født i Trondheim 1988, siden ung alder har Joakim tuklet med kamera, utforsket fotografi og visuell historiefortelling. I nesten to tiår har Joakim drevet med kunsten og kunnskapen om å fortelle historier og følelser gjennom fotografier.

Blålys og gravesaker som spesialområde.
Jobber raskt i tidskritiske øyeblikk.

Noen av de jeg leverer til:
NTB Scanpix
Dagbladet

Tv2, Nrk og Vårt Land, Adresseavisen, Trønderbladet, Trønder- Avisa, VG, Hitra-Frøya med. flere.

Spesialområde

fotograf

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans