Rigmor Sjaastad Hagen

Telefon

93497386

E-post

rigmor.s.hagen@gmail.com

Kort om meg

Allsidig og kreativ frilansjournalist. Feature, kultur, sport, temastoff og nyheter. Leverer tekst og foto. Dekker romsdalsregionen.

Biografi

Opprinnelig ergoterapeut. Har jobbet som frilansjournalist siden høsten 2010. Siden april 2014 selvstendig næringsdrivende fulltidsfrilanser.

Frilanser for Romsdals Budstikke. Tar også andre oppdrag. Har levert saker/tekster til VGs nettsatsing Familieklubben og Teatermagasinet (Teatret Vårt). 

Tilbyr kreative saker med godt språk innenfor et vidt spekter av sjangre. Dyktig i møte med mennesker.
Tar gode bilder. Kaster meg raskt rundt når det kommer nye oppdrag. 

Spesialområde

feature, kultur, nyheter.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk.

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans