Kort om meg

Frilanser med stor interesse for hvorfor mennesker er som vi er. Kreativ og allsidig, har bil og mulighet til å reise på oppdrag et godt stykke utenfor Oslo.

Biografi

Startet for meg selv som frilansjournalist i januar 2015.
Har siden den gang hatt oppdrag for en rekke magasiner og tidsskrifter, i papirform og på nett.

Listen inkluderer blant andre Plot, Harvest, Altså, A-magasinet, Foreldre & Barn (med foto), KK, Journalisten.no, VG+, Dagbladet Magasinet, Tara, Reiselykke.no, Luftig.no, Pensjonisten, Hjemmet og Appell (Norsk Folkehjelp sitt medlemsblad).

Hovedsaklig skriver jeg, men det hender jeg tar bilder til egne saker også, fremst innen livstilssangeren og i reisereportasjer.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans