Thale Heidel Engelsen

Adresse

Tartargaten 16
0536 BERGEN

Mobil

48866160

E-post

thalehei@gmail.com

Kort om meg

Thale Heidel Engelsen, 25 år, bosatt i Bergen, men er fra Nesodden/Oslo (bor som regel der i feriene). Utdannet journalist, studerer litteraturvitenskap, skriver primært kultursaker.

Biografi

Hei,
Mitt navn er Thale Heidel Engelsen. Jeg har nylig flyttet til Bergen for å studere litteraturvitenskap, etter å ha jobbet som nyhets- og kulturjournalist i Dagsavisen i tre år, og vikarierende kulturredaktør på tampen av perioden. Jeg har erfaring med de fleste tekstsjangre i dette avisformatet. I Dagsavisen har jeg de siste årene primært skrevet kultursaker; forfatter-, kunstner- og artistintervjuer, lørdagsportretter, kulturnyheter- og politikk, og et par konsertanmeldelser. Jeg har også erfaring fra politisk journalistikk, primært fra Dagsavisen. I 2021 lagde jeg en podkast om politikk med ungdom som målgruppe. Jeg har også erfaring fra lokaljournalistikk (Akershus Amtstidende) og fagblad (Sykepleien). Jeg er genuint engasjert og nysgjerrig på mennesker, kulturliv, gleder og sorger rundt om, og er opptatt av å sette ord på komplekse saker på en fornuftig og forståelig, respektfull måte. 

Bergen er en annerledes og svært spennende kunst- og kulturby. Nå etablerer jeg meg som frilans kulturjournalist her, ved siden av studiene ved UiB. Jeg kan også påta meg saker i Oslo, da jeg befinner meg der i blant, spesielt i feriene. 

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans