Lars Engdahl

Mobil

47456602

E-post

lars.engdahl.post@gmail.com

Kort om meg

Bakgrunn som jurist og advokat innen strafferett og justisfeil. Erfaring fra VG Helg, VG+ og Rett24.Tar bilder, og har noe erfaring fra podkast og lydredigering.

Biografi

Jeg er utdannet jurist fra Universitet i Oslo, og har 13 års erfaring fra strafferett og justisfeil. Først som forsvarer og bistandsadvokat i Advokatfirmaet Drevland & Grape i Oslo, senere som seniorrådgiver i Gjenopptakelseskommisjonen. 
I tillegg har jeg drevet som frilanser og skribent, blant annet for Rett24.
Siden 2020 har jeg jobbet fulltid som featurejournalist, og var fra juni 2020 til juni 2021 ansatt i VGs featureavdeling VG+ / VG Helg.

Spesialområde

feature, portrett, reportasje, krim, juss

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans