Linn Carin Dirdal

Kort om meg

Frilans musikk- og kulturjournalist. Leverer artikler, intervjuer, reportasjer og anmeldelser, og tar også oppdrag innen språkvask, tekstredigering og oversetting, norsk og engelsk. Ta gjerne kontakt!

Biografi

Jeg har jobbet som frilansjournalist siden 2011, og leverer artikler, reportasjer, intervjuer og anmeldelser til ulike oppdragsgivere, bl.a. Ballade.no, Norges musikkhøgskole, Magasinet KUNST og Bo Bedre. Musikk er mitt hovedfagfelt, men jeg har også arbeidet inngående med temaer innenfor arkitektur, kunst, design og interiør, i tillegg til generelle kultursaker.

Jeg har bred arbeidserfaring fra både inn- og utland, og jobbet fra 2007 til 2011 i BBCs nettredaksjon i London, senest som Assistant Content Producer for bbc.co.uk. Jeg har i tillegg erfaring som nettredaktør for interiør- og designmagasinene Bo Bedre og BoligPluss og som nettjournalist i NRK Kultur.

Jeg har en bachelor i journalistikk fra London College of Communication i England.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans