Linn Carin Dirdal

Kort om meg

Frilans musikk- og kulturjournalist. Leverer artikler, intervjuer, anmeldelser og bilder, og tar også oppdrag innen språkvask, tekstredigering og oversetting, norsk og engelsk. Ta gjerne kontakt!

Biografi

Jeg har jobbet som frilansjournalist siden 2011, og leverer artikler, reportasjer, intervjuer, anmeldelser og egne bilder til ulike oppdragsgivere, bl.a. Ballade.no og NRK Kultur. Musikk er mitt hovedfagfelt, men jeg har også arbeidet inngående med temaer innenfor arkitektur og interiør, i tillegg til mer generelle kultursaker.

Jeg har bred netterfaring fra både fra inn- og utland. For øyeblikket er jeg innholdsansvarlig for den BBC Worldwide-driftede nettsiden bbcnorge.com, og fra 2007 til 2011 jobbet jeg i BBCs nettredaksjon i London, senest som Assistant Content Producer for bbc.co.uk. Fra august 2012 til april 2013 vikarierte jeg som nettredaktør for interiør- og designmagasinene Bo Bedre og BoligPluss.

Jeg har en bachelor i journalistikk fra London College of Communication og var i studietiden kulturredaktør og reporter for universitetsavisen LCC News.


Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans