Dag-Rune Z Vollen

Adresse

Postboks 6225 Etterstad
N-0603 Gamle Oslo

Telefon

+4790972825

E-post

dag-rune@live.com

Mobil

+4790972825

Kort om meg

Journalist og fagbokoversetter. Mest næringsrettet teknologi ("Business IT") innen mobil, app-er, løsninger, infrastruktur, sikkerhet og visualisering/foto. Oversetter teknisk engelsk til godt norsk.

Biografi

Allsidig bakgrunn som frilanser med nyheter og feature i lokalavisene Romsdals Budstikke og Fylket som startsted, samt lokalradio. Senere kommunikasjonsarbeid i frivillige organisasjoner, Systemingeniør i bedrifter og fagjournalist i it-pressen. Har arbeidet som kommunikasjonsrådgiver. Frilanser på full tid de siste årene. Tidligere ansatt i PC World og Nettverk og Kommunikasjon. Frilansbakgrunn Romsdals Budstikke, Fylket, Det Nye, Radio Nettverk, Computerworld, PC World, Finansavisen.
Oversatt en bok om Digital Fotografering (2012).
Skrevet en bok om bruk av Windows 8 (2013).
Les gjerne mer hos dag-rune.com, eller se mer av porteføljen hos dag-rune.info.
Blogger på norsk på bloggen dag-rune.no, og på engelsk på bloggen dag-rune.eu.

Målform

Bokmål

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans