Christine Nevervik

Adresse

Vindalsringen 6
3728 Skien

E-post

christine@norpublica.org

Mobil

48107034

Kort om meg

En energisk nordnorsk telemarking med tilhold i Skien. Jeg er viljesterk og energisk og strekker meg langt for en god sak.

Biografi

Har jobbet noen år som frilanser i lokalpressen, hovedsaklig Telemarkavisa og Fædrelandsvennen, der jeg har opparbeidet meg erfaring fra et bredt utvalg saker. Hovedtyngden har nok ligget på kultur og reportasje, men jeg har også skrevet mange saker om politikk, samferdsel, næringsliv og hendelser. 
Har en forkjærlighet for foto og har investert i godt profesjonelt utstyr. Jeg tar også oppdrag som fotograf. 
Har inngående kjennskap til lokale forhold i Telemark, men reiser gjerne ut av fylket for å jobbe. Jeg er svært fleksibel og ikke redd for lange arbeidsdager.

Målform

Bokmål, Nynorsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans