Christer Dynna

Telefon

92041533

E-post

mandarina@mailfence.com

Mobil

92041533

Kort om meg

Grundig, nysgjerrig og språksterk kritiker og journalist med bred erfaring fra redaksjonsarbeid på kulturfeltet og rundt forbi – tekst, foto, lyd & video – og også undervisning.

Biografi

Har levert kritikk og journalistikk – og også bilder og video – til norske, tyske og amerikanske redaksjoner på print og nett. Gjør research og intervjuer på norsk, engelsk og fransk (skriftlig/ muntlig).

Bruker og behersker Kinemaster og iMovie, Photoshop, Audacity og annet redigering.
Liker å jobbe i skjæringsfeltet kultur & historie relatert til større samfunnsnytte og sosial virkelighet.
Er som person reflektert, anayltisk og har god erfaring profesjonelt og privat med ulike kilder. Liker å sparre med redaktør underveis og i redigering.

Ta gjerne kontakt for en prat om hva mine konkrete bidrag til ditt redaksjonsprodukt kunne være.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk, fransk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans