Camilla Høy

Adresse

Måkeveien 4
4623 Kristiansand

E-post

camilla.hoy@gmail.com

Mobil

92243499

Kort om meg

Allsidig frilansjournalist med lang erfaring fra magasin, ukeblader, avis og kommunikasjon. Språksikker og svært nøyaktig. Av meg får du reportasjer som kan gå rett i trykken!

Biografi

Etter endt journalistutdannelse i Volda og åtte år i hovedstaden med TV 2 og Hjemmet Mortensen som arbeidsgivere, flyttet jeg med familien min til Kristiansand hvor jeg nå jobber som frilanser. Jeg leverer stoff til Egmont Forlag som interiør, mat, reise, human touch og helse, og i 2017 vant jeg prisen for beste feature i forlaget. Lokalt samarbeider jeg med fotograf Eva Kylland og Anders Martinsen. Begge har lang erfaring med foto til magasin, ukeblad og tidsskrift. Jeg jobber også som tilkallingsvikar på desken i Fædrelandsvennen. Her bruker jeg Indesign, Newspilot og Escenic som arbeidsverktøy, og jeg har ansvar for tekst og layout. I tillegg frilanser jeg for Janse Kommunikasjon med blant andre Digin, Node, Effera, G Travel og LOS som kunder. Her har jeg skrevet boken "Teknologien som endret samfunnet" for ingeniørorganisasjonen Tekna. Jeg er svært opptatt av mat, helse og dyrevelferd, og i 2014 startet jeg opp bedriften Fritt & vilt (www.frittogvilt.com). I samarbeid med en lokal slakter leverer vi hver måned ut kasser med assortert kjøtt fra dyr som har levd frie og gode liv. Bedriften går så det suser, og høsten 2018 begynte vi å levere kassene våre også til Stavanger og Oslo.

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans