Marita Kristin Eilertsen Tøsse

Adresse

Kampen 14
9440 Evenskjer

Telefon

93672721

E-post

post@maritaeilertsen.com

Kort om meg

Marita er utdannet fotograf ved Norsk fotofagskole, uteksaminert i 2015. Hun driver fotostudio på Evenskjer i Sør-Troms. Hun er også utdannet grafisk designer ved Vizuelli AS i 2013.

Biografi

Marita er bosatt nært fylkesgrensen mellom Troms og Nordland, og bor midt mellom byene Harstad og Narvik. Hun driver et studio der hun fotograferer familier, men trives svært godt ute i felten der hun får møte spennende mesker og får fotografere de i miljø. 

Hun har tatt en del jobber for LO-Aktuelt, Kommunal rapport og Brann&Sikkerhet, i tillegg til å ha jobbet for magasinet I Narvik tidligere.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

samisk, norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans