Odd Borgestrand

Adresse

Gullfunnet 13
1570 Dilling

Telefon

90620028

E-post

odd@borgestrand.no

Mobil

90620028

Kort om meg

Frilansjournalist som dekker det meste innen samfunn, men med spesialområde innen sanitær, VA og infrastruktur. Fast frilanser for VVS aktuelt og Byggfakta. Har mer enn 40 års erfaring som journalist.

Biografi

Etter 15 år i NRK Østfold, Dagsrevyen og TV-sporten, ble Borg Medier etablert i 2000, og fra 2005 har det vært et AS.  Borg Medier leverer regelmessig artikler til flere fagblader. Vi har også redaktøravtaler med næringslivskunder som ønsker å ha ”levende” nettsider.Artikler for aviser
Borg Medier AS har de siste årene levert artikler, reportasjer og bilder til eksempelvis:   Dagens Næringsliv, Sunnmørsposten, Moss Avis, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Dagen, VG, Agderposten, Dagsavisen, Smaalenenes Avis m.fl

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans