Birgitte Sofie Henriksen

Adresse

Strømbråtenveien 3
1555 Son

Telefon

98894747

E-post

birgitte@firfislemedia.no

Mobil

98894747

Kort om meg

I denne omgangen har jeg jobbet som frilansjournalist siden våren 2014. I dag jobber jeg en del for Moss Avis hvor jeg blant annet er tilkallingsvikar som frontredigerer.

Biografi

Min journalistiske bakgrunn er først og fremst fra fagpressen, hvor jeg i noen år var ansatt i redaksjonen som gir ut Byggfakta, VVS aktuelt og Badogbolig. Tidligere også Hotellmagasinet.

Utdannelsen min er innen produktdesign, pluss litt kristendom og hebraisk. Via omveier har jeg endt opp som frilansjournalist, hvilket jeg er veldig fornøyd med.

Jeg trives godt med litt variasjon i typen oppdrag, og skriver like gjerne om byggeprosjekter og samferdsel som om butikkåpninger og utstillinger. I inn- eller utland. Jeg er spesielt interessert i kunst, bolig og hage, og liker ekstra godt å skrive om folk som  har tatt tak i drømmene sine, og gjort noe utenom det vanlige.
Les mer på min hjemmeside: www.firfislemedia.no 
Jeg tar bilder selv, men har ikke noe imot å samarbeide med fotograf. Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans