Sandor Dahl

Img 5638

Adresse

Prestestien 48
5118 Ulset

E-post

sandor@b-f-m.no

Mobil

45819169

Kort om meg

En løsningsorientert og fleksibel frilanser på Vestlandet med erfaring fra lokalaviser i Bergen både bilder og tekst Dekker det meste av områder med tekst, foto og video etter oppdragsgivers ønske.

Biografi


Vi er er et vestlandsfirma som er i vekst våre ansatte besitter mange års erfaring innen 
et bredt spekter av tjenester vi ser gjerne på kreative løsninger og er ikke redd for å bryte konvensjonell visdom for og finne de beste løsningene.
vårt konsept er at vi skal være en stødig samarbeidspartner for våre kunder.

Basert på vår solide kompetanse kartlegger vi kundens behov ut i fra dagens- og nærliggende fremtids behov, før vi sammen kommer frem til den beste løsningen for hver enkel kunde. Vi vet at alle har forskjellige behov ut i fra ulikt ståsted - og det er der vi skiller oss ut vi skreddersyr alle løsninger for våre kunder, uavhengig av bransje å om det er stort eller lite oppdrag.
Vi har unik kunnskap om fotografering i lite lys mtp alle mediebildene som er gjort i lite eller nær ingen lys tilgjengelig. Og det er hovedårsaken til at du som kunde burde velge  
Bergen Foto og Media til oppdraget Ikke minst har en rekke Mediafirma Godkjent kvaliteten ved å kjøpe bilder

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans