Øystein Møller

Adresse

Holtekjærlia 2B
N - 3145 Tjøme

E-post

oystein@afnorge.no

Mobil

+4790033030

Kort om meg

Frilansfotograf

Biografi


Maskin teknisk utdannelse. Markedsføring, reklame, økonomi og ledelse. Salgs/markedsansvarlig i Jøtul Fabrikker i Oslo fra 1980. Som selvstendig næringsdrivende innen peis, piper, byggefag fra 1984.Har vunnet byggevarebransjens gull og sølvpris, for produksjon av henholdsvis Jøtul Peis Ide` katalog og en kombinert salgs og monterings katalog for Jøtul Stålpipe. Utvikling av opplæringsprogrammer for forhandlere og ansatte. Lay- out bilder og tekst til lanseringer av markedsføringskonsepter og produktlanseringer i bransjen. Kjenner godt mange typer yrkesfag og bransjer. Allsidig arbeidserfaring: personal, ledelse, rådgivning, teknisk kurs og utdanningsvirksomhet, HMS kurs for å nevne noe. Mote hår & fashion, kan virke som et ytterpunkt bransjemessig. Men det er her som alle andre bransjer bygget på kommunikasjon mellom produsent - leverandør og forbruker. Deltatt på mote, trend og fashion show i inn og utland. Og ikke minst videreutviklet kunnskaper innen foto.I 2009 var jeg med å grunnlegge et faglig fellesskap, Autofokus Norge. Som styremedlem og styreleder fra 2010.  

Målform

Bokmål

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans