Kort om meg

Som utdannet journalist fra HiO jobber jeg for øyeblikket frilans som journalist, fotograf og videojournalist for blant andre Ny Tid, Refleks, Tv8 og Perplex Media.

Biografi

JOURNALIST, FOTOGRAF OG VIDEOJOURNALIST

Jeg er en 27 år gammel journalist med erfaring fra Klassekampen, Universitas, ErlikOslo, Ny Tid og frilansarbeid, og er en habil fotograf etter halvannet års arbeid som assistent hos kunstfotografene Dag Alveng og Herdis Maria Siegert.

I tillegg har jeg arbeidet med video, lyd og redigering i tre år. Produksjonen min varierer fra dokumentarer og musikkvideo, til case- og informasjonsvideoer, virale reklame- og markedsføringsfilmer. Se: https://vimeo.com/aurorahannisdal.

I juni 2013 avsluttet jeg bachelor i journalistikk på Høgskolen i Oslo. Jeg har i tillegg studert språk- og kunstfag på Universitetet i Oslo, og film- og medieteori på Universitetet i Cape Town. Praksisperioden gjennomførte jeg i Klassekampens kulturredaksjon. Jeg er en nysgjerrig, sosial person med stor arbeidskapasitet. 

Språk jeg behersker

norsk (morsmål), engelsk flytende

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans