Anniken Schiøll

Adresse

Hertzbergsgate 7A
0360 Oslo

Telefon

22569818

E-post

anniken.schi@getmail.no

Mobil

90082665

Kort om meg

Frilansjournalist som skriver portretter, nyhetssaker, feature. Jobber også med korrektur og manusvurdering. Webtekst- og hjemmesidekorrektur.

Biografi

Har jobbet som frilanser siden 2000 med en rekke forskjellige oppdrag og engasjementer som webredaktør, forlagsmedarbeider, kommunikasjonsrådgiver og tidsskriftredaktør. Skriver artikler og fotograferer. Vasker og korrigerer manus.
Cand.mag fra UiO, 2000, med fagene statsvitenskap, kriminologi og kommunikasjon. Før 2000 journalistutdanning, høgskolekandidat fra DH i Møre og Romsdal, Media og kommunikasjon, 1983. Jobbet i NRKs distriktssending Østlandssendingen fra 1983 og i to år, og deretter i Aftenposten i tre år som radiojournalist og skrivende. Var senere nærradioredaktør i Sør-Trøndelag, reporter i Radio 1 i Oslo og nyhetsreporter i TV Norge fra 1992-1998.


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans