Kort om meg

Argus Media AS er basert i Stavanger/Jæren-regionen.Tar dagsjobber fra Haugesund, Sandnes og Bryne til Egersund og Flekkefjord i Dalane. 25 års erfaring fra presse- og kommersielle oppdrag.

Biografi

Mediebyrået Argus Media formidler den gode historien Redaksjonelt og kommersielt Fra bedriftsportretter, featuresaker, fagartikler og selvstendige fotoreportasjer til oppfriskning av tekst og foto til nettsider

Består av meg - Alf Ove Hansen - og journalist og tekstforfatter Ann-Mari Gregersen 

Vi hadde fra 2013 til 2020 en pause fra Rogaland, og jobbet da fra Danmark i tre år og deretter i Finnmark. 

I 2021 kom vi tilbake, og har nå kontorsted på Kleppe på Jæren. Men vi er godt vant til lange avstander, og tar oppdrag også ut av regionen!

Se eksempler på vårt arbeid på www.argusmedia.no 

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, svensk og dansk muntlig

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans