Anette Snarby

Kort om meg

Skriver om det meste og har spesialisert meg på artikler om foreldrerollen, helse, privatøkonomi, karrière og sosiale medier. Har god kunnskap om SEO og om hvordan man skriver artikler for nett.

Biografi

Jeg jobber hovedsakelig med redaksjonelt innhold og er blant annet fast bidragsyter til KK.no. Artiklene mine har også vært publisert på Dagbladet.no, Sol.no, Dinside.no, ABCnyheter.no og Lommelegen.no.

Jeg har jobbet mye med SEO, utsendelser av nyhetsbrev, drift av Facebooksider, wordpress og andre verktøy for nettpublisering. 

Styrken min som skribent/journalist er at jeg klarer å engasjere meg i det meste, rett og slett fordi jeg er allsidig og nysgjerrig av natur. Jeg skriver dessuten raskt og leverer alltid til deadline. Ikke nøl med å ta kontakt med meg for frilansoppdrag, både små og store jobber er av interesse!

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk og litt tysk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans