Anette Haugen

Adresse

Steingrimsvei 6
1185 Oslo

Telefon

+47 22743098

E-post

anehaug@online.no

Mobil

+47 90772067

Kort om meg

Har jobbet som frilansjournalist siden 1991. Er cand. mag med medier og språkfag. Fotograferer og har layout/deskerfaring. Leser korrektur og skriver temahefter og bøker. Holder også foredrag.

Biografi

Har tidligere jobbet med sport og nyheter både i lokal- og rikspresse.
Jobber per i dag mest for bruker/medlemsorganisasjoner, både som redaktør, journalist, fotograf, redigerer, korrekturleser og tar layout.
Har skrevet en rekke temahefter om tvillinger for Tvillingforeldreforeningen.Ga i 2008 ut boka "Markas 150 beste sommerturer" på Tun forlag.Ga i 2009 ut boka "Hjelp barnet ditt – foreldreveilederen" på forlaget komma.no.Holder foredrag for hjelpeapparat og foreldre i forbindelse med sistnevnte bok.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, tysk, fransk, spansk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans