Aleksander Andersen

Adresse

Kirkegårdsgata 13A
0558 Oslo

Telefon

+4790947497

Mobil

90947497

E-post

post@aleksanderandersen.no

Kort om meg

Fotojournalist med hjerte for storytelling, Nikon-ambassadør, en av grunnleggerne av reportasjebyrået Paragon Features.

Biografi

BIO: Fullførte allmennfaglig utdanning med fordypning i medier og kommunikasjon, ved Kongsberg VGS, i 2007. Begynte som frilanser for Laagendalspostens ungdomsredaksjon i 2005, hvor han ble leder og samtidig fikk ett års fullti- dsvikariat som fotograf og journalist etter skolegangen. I løpet av året han arbeidet vant han prisen for Årets Pressefoto Buskerud 2007, 1. og 2. plass Årets Nyhetsfoto Buskerud, 2. plass Årets Portrett Buskerud 2008. Fullførte i 2011 sin bachelorgrad i fotojournalistikk ved Høgskolen i Oslo. Her har han vært praktikant i bildebyrået Scanpix, hvor han også har arbeidet siden. Aleksander vant 3. plass portrett i Årets bilde 2011 med et bilde tatt for Scanpix. Han har også frilanset for en rekke andre medier.

Spesialområde

sport, reportasje, portrett, hendelse

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, tysk, noe fransk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans