Kort om meg

Frilansjournalist, tekstforfatter, grafisk designer, webdesigner og typograf.

Biografi

Jeg har mer enn 14 års erfaring fra mediebransjen, med hovedvekt på redaksjonell design, tekstredigering og journalistikk. Jeg har studert og jobbet med webdesign, og nå skriver jeg bok. Både design- og tekstarbeid begeistrer meg, men aller best trives jeg med en kombinasjon, enten i form av ulike oppdrag eller en variert stilling som inkluderer begge deler.

Jeg er tilgjengelige for små og store oppdrag gjennom firmaet mitt Ampersand studio, men kan også være interessert i en mer tradisjonell jobb. 

I jobbsammenheng beskrives jeg som positiv, engasjert, grundig, kompetent, selvstendig og kreativ. Jeg jobber raskt, men nøyaktig, har stor gjennomføringskraft og høy arbeidskapasitet. Jeg elsker å lære nye ting og tilpasser meg nye oppgaver og ukjent teknologi svært raskt.

Send meg en e-post på aina.kristiansen@gmail.com, ring meg eller send melding på 4723 4113.

Hjelp meg gjerne å spre ordet!


Tekst og journalistikk: Leter du etter noen som kan redigere eller korrekturlese en artikkel, bok eller rapport? Har du en knallgod idé til en sak du tror jeg kan skrive? Trenger du en tekstforfatter eller innholdsprodusent til ditt neste prosjekt? Eller sitter du med en bokidé og trenger hjelp til å skrive?

Webdesign: 
Trenger du eller noen du kjenner en ny nettside – eller redesign av en gammel?

Grafisk design: Ser du etter en designer til en avis, et magasin, en bok eller en rapport? Ønsker du deg nye visittkort eller en hel visuell identitet? Eller kanskje du er på jakt etter spesialdesignede invitasjoner, bordkort og menyer til en spesiell anledning?

Jeg er klar!


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk, Norsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans