Kort om meg

Frilansjournalist, tekstforfatter, grafisk designer, webdesigner og typograf.

Biografi

Jeg har mer enn 16 års erfaring fra mediebransjen, med hovedvekt på journalistikk, tekstredigering og redaksjonell design. Jeg har også vært hjelpeforfatter på to bøker, samt studert og jobbet med webdesign. 

Både design- og tekstarbeid begeistrer meg, men aller best trives jeg med en kombinasjon. Jeg er tilgjengelige for små og store oppdrag gjennom firmaet mitt Ampersand studio. 

I jobbsammenheng beskrives jeg som positiv, engasjert, grundig, kompetent, selvstendig og kreativ. Jeg jobber raskt, men nøyaktig, har stor gjennomføringskraft, høy arbeidskapasitet og er proppfull av ideer. Jeg elsker å lære nye ting og tilpasser meg nye oppgaver og ukjent teknologi svært raskt.

Send meg en e-post på aina.kristiansen@gmail.com, ring meg eller send melding på 4723 4113.

Tekst og journalistikk: Leter du etter noen som kan redigere eller korrekturlese en artikkel, bok eller rapport? Har du en knallgod idé til en sak du tror jeg kan skrive? Trenger du en tekstforfatter eller innholdsprodusent til ditt neste prosjekt? Eller sitter du med en bokidé og trenger hjelp til å skrive?

Webdesign: 
Trenger du eller noen du kjenner en ny nettside – eller redesign av en gammel?

Grafisk design: Ser du etter en designer til en avis, et magasin, en bok eller en rapport? Ønsker du deg nye visittkort, konferansemateriale eller en komplett visuell identitet? Eller kanskje du er på jakt etter spesialdesignede invitasjoner, bordkort og menyer til en spesiell anledning?

Jeg er klar!


Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

norsk bokmål, nynorsk, engelsk

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans