Adrian Øhrn Johansen

Kort om meg

Jeg er tilgjengelig for oppdrag i Norge og utlandet. Mitt spesialfelt er dokumentar, reportasje og portrett.

Biografi

Jeg er utdannet fotojournalist fra Høgskolen i Oslo, og har på fast frilansbasis og som vikar vært tilknyttet en rekke av landets største redaksjoner, blant andre VG og Dagens Næringsliv. Hovedoppdragsgiver var fra 2007-2013 Dagbladet Magasinet. Jeg driver også frem selvstendige reportasjeprosjekter, og er belønnet med en rekke nasjonale og internasjonale priser for sine fotografier, blant annet Den store journalistprisen (2012), en av de fremste utmerkelsene for god norsk journalistikk.

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

engelsk.

Arbeidsprøver

Lenker

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans