Sissel Aadne Hansen

E-post

sisselaahansen@gmail.com

Mobil

90159004

Kort om meg

Jeg er en dame på 41 år Skriver tekster og artikler, gjerne med brodd, humor og glimt i øyet Interessefelt: Helse og psykisk helse, blant annet temaer som: traumer, oppvekst og relasjoner.

Biografi

Grunnutdanning: Bachelor i Vernepleie.Etterutdanninger: Sorg og traumer og Vold i nære relasjoner. Kurs hos Journalistskolen v/ Vivian Songe. Jeg studerer nå for å bli frilansoversetter. Jeg holder også erfaringsbaserte foredrag innen tema psykisk helse.Ta kontakt for mer info.

Spesialområde

skribent, tekst, foredrag

Målform

Bokmål

Språk jeg behersker

Norsk, engelsk

Arbeidsprøver

Arbeidsprøvene (inkl fotografier/tegninger) er beskyttet etter Lov om opphavsrett, og kan ikke brukes uten avtale med frilanseren på denne siden.

Norsk Journalistlag

Om Frilanskatalogen

Frilanskatalogen er utviklet og driftes av Norsk Journalistlag (NJ). Den viser de frilansjournalister og - fotografer som er medlemmer i NJ og som har registrert seg i katalogen. Her kan oppdragsgivere enkelt finne frem til aktuelle frilansere, og ta direkte kontakt.

Les mer om Norsk Journalistlag

Om NJ Frilans

NJ Frilans er et lag i Norsk Journalistlag. Journalister og fotografer som har journalistikk som yrke, kan søke om medlemskap. Norsk Journalistlag arbeider for medlemmenes arbeidsbetingelser og for journalistikkens vilkår i samfunnet.

Les mer om NJ Frilans